Babel3k583ZEROZERO Napisano 12 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 Nick: !Babelek<KSGW>Wiek: 19Doświadczenie (w byciu adminem): Adminowałem kiedyś kilka miesięcy na sieci która już nie istnieje.Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6Staż w CS-sie: 4lata + długie przerwySteamDlaczego Ty: Gram praktycznie co dzień, o różnych porach dnia oraz nocy. Na serwerze dość długo już siedzę, więc ludzie mnie tam znają i zdaje się, ze lubią i akceptują moją osobę. Często spotykam w grze odpały, które chciałbym pomóc zwalczyć i umilić grę normalnym graczom. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Często ponad godzinę dziennie.Kontakt: SteamLink do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27026/top_players/?query=Babelek Ps. Nowe konto steam, wcześniej grałem ns i zakupiłem oryginalną grę na właśnie na okazję próby zostania adminem. Pozdrawiam, Bąbelek z Polski MARCINKSYS, Kasia i DionizyZlotopolski dodali reakcje 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 12 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 (edytowane) Ooo, nareszcie jakieś fajne podanko @Wiktoria<3 @;xoxo @DionizyZlotopolski @Barthezz. ! @maz1g @vision @edit Pamiętaj, że musisz grać na jednym nicku. Edytowane 12 Lutego 2018 przez MARCINKSYS Babel3k583ZEROZERO i DionizyZlotopolski dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasia Napisano 12 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 Jak najbardziej na tak! Często spotykana osoba na serwerze z mega kulturą. Bardzo miła osoba, dobrze się z nim gra Z pewnością nie zawiedzie! Powodzenia! Babel3k583ZEROZERO dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
;xoxo Napisano 12 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 Jestem jak najbardziej na tak, często grywa na serwerze, bardzo znany, Bardzo miła osoba, kulturalny. Babel3k583ZEROZERO dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gHoST0000 Napisano 12 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 Jestem na tak. Staż jest, aktywność, jest, lubiany także jest! Babel3k583ZEROZERO dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DionizyZlotopolski Napisano 12 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 Jestem na tak, ogarnięty, często go wiiduję i zawsze przyjemnie się z nim grywa Babel3k583ZEROZERO dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Babel3k583ZEROZERO Napisano 12 Lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 Dziękuję, bardzo miło DionizyZlotopolski dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 13 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 Jestem na Tak!!! Bardzo miły , często spotykany i mega ogarnięty! Babel3k583ZEROZERO i Tutki16 dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 13 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 Także witam w zespole i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 13 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Babel3k583ZEROZERO dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi