Hess Napisano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 Ziii wszystkim. Stara dała mi na premium i zakupiłem sobie ninje bo zawsze chciałem nim zostać. Zaczynam nim grę a tu on widzialny jak araby w Wielkiej Brytanii. Proszę o naprawienie tej klasy bo nie zgadza się ze swoim opisem i jak na premium to jest w ch*j słaba. PS: Przepraszam za słownictwo ale nie chce mi się myśleć na pisaniem. Prosty przekaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 Po 1 Ninja działa - ma niewidkę TYLKO na kosie Po 2 klasa co ma 0 niewidki i kosę 1/1 to raczej słaby pomysł Po 3 jeśli nie umiesz kosą to polecam zmienić klasę Reasumując, klasa działa i nie ma w niej czego naprawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hess Napisano 31 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 Na tej kosie własnie jestem widoczny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 (edytowane) @Hess a więc słuchaj, klasa jest okej. Możliwe że miałeś jakiś park z niewidką typu plat kosa i najprościej w świecie park zbudował Ci klasę. @aquax zajrzyj w wolnej chwili Edytowane 1 Lutego 2018 przez Frost` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micheal Napisano 1 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 Gówniarz nie ma szacunku do swojej Mamy W dniu 31.01.2018 o 11:30, Hess napisał: ch*j słaba Lepsza od CB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 2 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 Grałem wczoraj ninją i nie było żadnego problemu z niewidką, więc zapewne jakiś perk zbugowal Ci niewidke. @BorN @z.r.a.z. @Missia wydaje mi się że można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi