Trypsonik :) :) Napisano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2018 Twój nick podczas gry: Trypsonik Godzina, data zdarzenia: Około 21 Mapa: css_asualt STEAM_ID / IP: Twoje IP : ' 213.216.84.5 ' Uzasadnienie: L a l c i a pisałaś ze zmieniałem nick , nie prawda nicku nie zmieniałem od ponad 5 miechów i mówie prawde i nie mam haxów no jak mam to udowodnić a serwer jest fajny i nie haxóje boze.... I za co dostałem tego bana ? Prosze pomóżcie nie haxóje ani nic i nie zmieniałem Nicku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2018 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi