adrian1908 Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 (edytowane) nick: adrian1908 wiek: 16 lat Doświadczenie (w byciu adminem):byłem raz adminem znajomość AMXX (W SKALI OD 1-10): 6/10 Staż w Cs-sie: 7 lat Steam/NonSteam; steam Dlaczego ty:Jestem miły i dobrym graczem zawsze pomogę każdemu w problemie. Będę zawsze do dyspozycji na serwerze postępuje fair wobec graczy Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od 7.30 do 20.00 kontakt: poczta/fb/forum Link do Game Tracker'a: nie wiem gdzie to znaleść sorry Edytowane 27 Stycznia 2018 przez adrian1908 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psycholog banan Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Jestem na nie: sprawdziłem twoje gt masz przegrane 1 dzień tylko i od razu podanie ? Przegraj trochę na serwerze i znów napisz podanie. A tutaj jego GT https://cache.gametracker.com/player/adrian1908/91.224.117.52:27140/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NexyeR Napisano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2018 Jestem na nie: -konto pod podanie - brak 30 h rozegranych na serwerze Pograj troche. Daj sie poznac i złóż podanie ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2018 Brak zainteresowania własnym postem + łamanie regulaminu forum. aureox dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi