senor Napisano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 (edytowane) Witam zgromadzonych w (prawdopodobnie) pierwszym tego typu turnieju na MH, który odbędzie się na naszym sieciowym ts'ie! Zasady są proste, Wy jako uczestnicy których podzielę na odpowiednia ilość zespołów (maksymalnie po 4 osoby na drużyne, lecz mogę zwiększyć ten limit) będziecie odpowiadać na moje pytania, które wymyśle na potrzeby tego turnieju. Odpowiedzi na te pytania nie muszą być zgodne z prawdą, i mogą być śmieszne (w sumie im bardziej śmieszna odpowiedź tym lepiej jest punktowana), oczywiście ograniczajmy sie w używaniu brzydkich słów. Sam zamysł tego turnieju ma pokazać czy wsród Nas są osoby które potrafią w sposób kreatywny i śmieszny odpowiadać na niestandardowe pytania. To tyle ode mnie, osoby które są chętne niech zapisują się pod postem do 2 lutego, i prawdopodobnie tego samego dnia lub w sobote 3 lutego wystartuje ten turniej. Do wygrania jest odpowiednio: - Vip/Premium na dowolnym serwerze na okres 2 miesięcy, za zajęcie 1 miejsca. - Vip/Premium na dowolnym serwerze na okres 1 miesiąca, za zajęcie 2 miejsca. - Vip/Premium na dowolnym serwerze na okres 2 tygodni za zajęcie 3 miejsca. Wzór: Nazwa drużyny: Kapitan: Członkiowie: Do zobaczyska! Edytowane 27 Stycznia 2018 przez senor SQNFUN, Surim Samuraj Charemu, RYBSON i 1 inny dodali reakcje 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 27 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 zapraszam do zapisow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 30 Stycznia 2018 Administrator Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi