Zdenerwowany Gracz Napisano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2018 (edytowane) Ban był nadany dawno temu a sytuacja jest o tyle śmieszna że jestem uważany za podszywanie się pod siebie kiedyś na tym serwie grałem bardzo długo był jedynym serwerem w ulubionych po zmianie laptopa i instalacji cs chciałem tu wbić ale ni mogłem proszę o ub nick to Marco albo Marco Zielak nie pamiętam to było dawno [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Moje jajca twoja broda [AMXBans] Reason : ' Podszywka ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1850288554 ' [AMXBans] Your IP : ' 37.47.37.146 ' [AMXBans] ======================================= Edit jakiś admin śmieszek mi nick zmieni i dał bana http://aquax.hekko24.pl/bansmh/ban_list.php?bid=178 Edytowane 19 Stycznia 2018 przez Zdenerwowany Gracz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 (edytowane) @BoskiAdas;P Zapraszam do tematu Edit. @BoskiAdas;P Brak dowodów w temacie. Edytowane 21 Stycznia 2018 przez Bezzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi