RYBSON Napisano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 (edytowane) Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Tapeta na komputer Tematyka: Tapeta z logiem mh Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): Kolorystyka: Rozmiar: 1680x1050 Napis: - Inne uwagi: Jak w temacie, chciałbym tapetę w naszych pięknych błękitno-granatowych kolorkach z logiem mh. Można tam pod napis "Multi-Head" dać mój nick żeby zobaczyć czy współgra to z całością. @Natsu Dragneel! liczę także na inwencje twórczą. Edytowane 16 Stycznia 2018 przez RYBSON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natsu Dragneel Napisano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 (edytowane) Troszke zrobilem to ze swoja tymatyka, nie masz mi tego za zle mam nadzieje @RYBSON? Edytowane 16 Stycznia 2018 przez Natsu Dragneel! RYBSON, Ania, ~Tazor~ i 1 inny dodali reakcje 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Gut Gut @Natsu Dragneel! Jak mi się znudzi to o kolejne poproszę xD Biere w ciemno zamykej. Bezzi dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natsu Dragneel Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi