Revolvent Napisano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Twój nick podczas gry: Revolvent Godzina, data zdarzenia: 14:02 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:83926804 ip : 89.69.176.185 Uzasadnienie: Otóż grając sobie spokojnie klasa partyzant gdzie mam auto bh oraz kondycje na maksa dostałem bana za "'Komenda na speeda" a jak wiadomo w cs bh pomaga sie bardziej rozpedzic wiec nie rozumiem dlaczego dostałem bana aż na tydzien i prosze o szybkie rozpatrzenie tej sprawy Wycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'Komenda na speeda' [AMXBans] Duration: '1 week' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:83926804' [AMXBans] Your IP: '89.69.176.185' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3x NAAJ Napisano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Witam. Pisząc, że używasz BH to logiczne...... Na demku poniżej nie widać tego http://www35.zippyshare.com/v/ORfOgzew/file.html Resztę zostawiam UBT. Pozdrawiam Ps: Czy ja piszę, że włączyłeś? Ja tylko dostarczam demko (Na dowód Twojej winy) a UBT stwierdza czy ja mam rację czy Ty cl_forwardspeed 400 cl_backspeed 400 Wklej to w console Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revolvent Napisano 26 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Ale ja nie używam żadnych komend na speeda wchodze na csa odpalam odrazu serwer i gram nic nie wpisuje wiec no @Edit a jak mam jakies bo może mi sie zapisały w configu bo gram dużo na deathrunach więc może byś powiedział Adminie jak wyłączyć albo jak one sie nazywaja bo ja w tym akurat jestem zielony i nie wiem @Edit2 : Wkleiłem a teraz moge prosić o unbana bo serio nie wiedziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi