dzejki Napisano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Nick: dzejki Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): coś tam było na jb Znajomość AMXX (W skali 1-10): umiem wpisać amxmodmenu to tak z 5 Staż w CS-sie: pare lat Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: odnalazłem swój cel w życiu, chce czynić dobro. bo każdy może zostać superbohaterem! Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od 0 do 3-4 h (na steam siedze czesto wiec mozna pisac ) Kontakt: steam, forum http://www.gametracker.com/player/dzejki/91.224.117.30:27050/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan Czajnik Napisano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Ja jestem grubo za +wiek +ogarnia +kultura +steam +aktywny Mozna z nim pogadac i nie ma spin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Oczywiście Tak. + Kultura na razie dobrze. + Steam, przede wszystkim. -/+ Godzinki takie sobie, ale często zgłasza na u@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kagi Napisano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 na TAK: +Steam +Wiek +Jakiś tam staż -na serwie tak różnie Cie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
^^Kacper Napisano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Jestem na tak: +ogarnia +kultura +++++++++++++++STEAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bunny Napisano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Byłbym skłonny dać tak. Nie ma za dużo adminów, masz steam, wiek też w miarę. Mam nadzieję że podołasz zadaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Tak, tak i jeszcze raz tak! +steam +zgłasza cziterów na u@ jak i na steamie +wiek +kulturka +staż +amx +podanie złożył dzięki komuś, skromniś Powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Body. Napisano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Na tak Wymagania spełnione przyda się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zakręcony Napisano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Na tak +Ogar +Często na serwie +Kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anchi Napisano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Jestem na TAK +aktywny +Dużo gra +Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi