kasir_pp Napisano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Twój nick podczas gry: WondoKill Godzina, data zdarzenia: nie wiem kiedy przypuszczam , że mogło to być około 28 grudnia... Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: 31.0.120.108 Nick admina, który dał bana: Rybson Uzasadnienie: Nie znam takiego nicka. Nigdy nie używałem "czitów" bo to jest dla małolatów. Nie mam też zrobionych ss-ów. Niech się wypowie admin , który mnie zbanował , może ma ssy a moze ma demko nagrane? Pozdrawiam. Jeszcze wklejam to co mam w consoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : WondoKill [AMXBans] Powod : ' Cheatujesz [WYJASNIJ] Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' ' [AMXBans] Twoje IP : ' 31.0.120.108 ' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Pod jakim nickiem oficjalnie grasz na serwerze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasir_pp Napisano 30 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 tester wódki , ostatni raz grałem 28 grudnia około godziny 23 i żadnego bana nie było.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Zresetuj router ip widać że dynamiczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi