Boloo Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Cześć jestem Adrian i chciałbym zostać adminem serwera wymienionego w tytule (Multi head FFA cs1.6). Posiadam steam na nim już zainstalowanego cs 'a. Na serwerze jestem znany i chyba lubiany brzez innych graczy Grałem wcześniej na nicku ebe ebe teraz zaś na nicku Boloo ponieważ kupiełm cs 1.6 na steam --> Steam : Boloo (zawsze dostępny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Proszę napisać temat w odpowiednim dziale wg. wzoru. Ten temat przenoszę do kosza i udzielam pouczenia Panie graczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi