Kanron aka Sextasy Napisano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 (edytowane) Nick: Kanron - Dawny nick Kanron aka Sextasy - ze względu na wprowadzenie cenzury musialem nick skrócić do samego Kanron ! Wiek: 22 latka rocznik 1995 Doświadczenie (w byciu adminem): byłem na kilku serwerach adminem , tutaj także nim byłem przez jakiś czas jednak ze wzgłędu na narodziny mojego syna , nie dałem rady spędzać tutaj czasu Znajomość AMXX (W skali 1-10): Moją skalę oceniam mniej więcej na 7 z lekkim plusem Staż w CS-sie: Kurdelebelle ! Nonsteam 7 lat , steam - 5 lat . Steam / NonSteam: Oczywiście że steam od kilku lat ten sam Dlaczego Ty: Dlaczego Ja ? Przyjemny program do oglądania , często dużo ciekawych fabuł , a tak na poważnie , wróciłem do CS'a po przerwie oczywiście na naszego Coda 400lvl , w pracy mam sezon zimowy dzięki któremu przez 4msc siedzę w domu bo nasza branża stoi w miejscu ;x wydobycie węgla na chałdach , ruszamy dopiero na sezon letni , dzięki czemu będę miał teraz dużo czasu na grę a w zesonie letnim ok 4-5 h po pracy mianowicie w godzinach wieczornych ok. 20.00 do 24.00/01.00 myślę że przyda sie taka osoba ktora będzię dostępna w grze oraz na steam w póznych godzinach , dlatego że większość owych cheaterów właśnie w takich godzinach wchodzi na nasz cudowny przezajedwabisty serwer ! Nie będę się tutaj dalej rozpisywał , bo szkoda waszego czytania ! pozdrawiam ! Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Sezon Zimowy tj. Grudzien - Kwiecień ( Ile tylko kręgosłup pozwoli wysiedzieć a łózko wyleżeć :D) sezon letni - Kwiecień - Grudzień 4-5h dziennie Kontakt: Kontakt Telefoniczny , Facebook , Steam Link do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/Kanron/80.72.43.106:27022/ https://zapodaj.net/78cc6e4ffa124.png.html oraz : https://zapodaj.net/8493a2cff8302.png.html Edytowane 27 Grudnia 2017 przez Kanron aka Sextasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2017 Ja jestem jak najbardziej za. Zdążyłem poznać na serwerze, bardzo komunikatywna i przyjazna osoba z która łatwo nawiązać kontakt. Ponadto jest bardzo aktywny szczególnie wieczorami, ktoś taki jest bardzo potrzebny. Nie widziałem przejawów braku kultury, czy innych niepożądanych zachowań. Doświadczenie jak najbardziej na +. W dodatku bardzo ciekawie rzetelnie i rzeczowo napisane podanie (Dlaczego Ty). Bardzo dobry kandydat na admina. Pozdrawiam. Kanron aka Sextasy dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2017 Jestem na Tak miałeś już admina i nie było z tobą problemów + Steam + Wiek + AMXX + Kulturalny + Ogarnięty + Aktywny na u@ Kanron aka Sextasy dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2017 +Wiek +Steam +AMXX +Godzinki +Zgłoszenia na u@ są Jestem na Tak. Powodzenia Kanron aka Sextasy dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtyś Napisano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2017 Oczywiście, że jestem na tak, byliśmy adminami w jednym czasie i nie było z Tobą żadnych problemów. Poza tym osoba komunikatywna i doświadczona. Zgłasza na u@ jak i na steamie. Powodzenia Kanron aka Sextasy dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Surim Samuraj Charemu Napisano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2017 -wiek -aktywność -kultura Jak najbardziej do przyjęcia. Kanron aka Sextasy dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Były admin tego serwera, komunikatywny, zgłoszenia steam jak i nie tylko. Akceptujemy, Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi