MarszczyFred Napisano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 (edytowane) Witam Wszystkich Nazywam się Denis mam lat 16 pochodzę z Województwa pomorskiego Interesuję się piłką nożną,siatką I grać w cs'a Lubię spędzić czas z znajomymi :C oczywiście jak mam wolny Napewo mnie znajdziecie na ts'ie Przyszedłem tutaj z innej sieci i trzema osobami żeby mieć z kim pogadać i wgl No to Szczęśliwego nowego roku i zobaczycie mnie na jakimś serwie Edytowane 26 Grudnia 2017 przez MarszczyFred Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 No siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentosik. Napisano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 SIema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exe.AimBot_WallHack Napisano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 Jak my się chyba znamy i wydaliśmy na tą sieć 100 zł cnie? @MarszczyFred Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarszczyFred Napisano 26 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 19 minut temu, Exe.AimBot_WallHack napisał: Jak my się chyba znamy i wydaliśmy na tą sieć 100 zł cnie? @MarszczyFred 100 zł to ja bym chciał wydać XDD teraz :> trochę więcej poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi