SQNFUN Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 (edytowane) Witam wszystkich w kolejnej odsłonie konkursu "Zaufaj mi, jestem grafikiem czyli konkursie dla mistrzów painta"! W konkursie jak zwykle chodzi o prace wykonane w paincie, a tym razem tematem przewodnim są święta na multi chlebku. Każdy użytkownik może dodać max 2 prace wykonane tylko i wyłącznie w 'paincie', a to co narysujecie zależy tylko od Was ale pamiętajcie aby trzymać się klimatu zbliżających się świąt. Prace będą ocenianie w systemie, gdzie każdy z sędziów przedstawia swoje TOP3 (1 miejsce = 3pk, 2 miejsce = 2pk, 3miejsce = 1pk), a skład sędziowski będzie ogłoszony wraz z jego ocenami/wynikami 23 grudnia. Najważniejsza jest zabawa ale nagrody prezentują się następująco:#1 miejsce - Unikalna ranga na sieciowym teamspeak'u oraz 3miesięczne premium na forum #2 miejsce - 2miesięczne premium na forum #3 miejsce - miesięczne premium na forum PONADTO - każdy uczestnik konkursu zgarnia klasę premium bądź vipa na jednym z serwerów do końca roku! (ta nagroda również zostanie przydzielona dopiero 23.12) Zapraszamy Wszystkich do zabawy! Edytowane 9 Grudnia 2017 przez SQNFUN Doman, Master, Knopa i 3 innych dodali reakcje 3 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zombek :) Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Bezzi, SQNFUN, Knopa i 2 innych dodali reakcje 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skaj Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 pozdrawiam cieplutko ; ) ~MiyaGu*, Bene, Livio i 8 innych dodali reakcje 6 1 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XMaroKillerX Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Pozdrawiam Bezzi, Knopa, Zombek :) i 1 inny dodali reakcje 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Knopa Napisano 10 Grudnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Wjeżdżam na bit SQNFUN, XMaroKillerX, skaj i 17 innych dodali reakcje 9 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Praca nie była robiona w paincie!!! Ponieważ nie posiadam painta (brak kompa) zostało to robione na telefonie i nie chce żeby praca była poddana ocenie - sam sie dyskwalifikuje No i zostało nałożene kilka efektów asasasasasa. Wklejam żeby innych zachęcić do wstawiania swoich prac. Pzdr @Missia HO HO HO Zombek :), Bene, SQNFUN i 7 innych dodali reakcje 6 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 VisTeR.', Livio, Bezzi i 2 innych dodali reakcje 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacior Napisano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 @Bezzi ^_^ Specjalnie dla Ciebie bo mnie zachęciłeś Bezzi, SQNFUN, [Team Hax] Dizek#CS:GO9 i 3 innych dodali reakcje 3 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klqs Napisano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 święta na multi chleb Livio, Kinga', [Team Hax] Dizek#CS:GO9 i 6 innych dodali reakcje 8 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[Team Hax] Dizek#CS:GO9 Napisano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 Dobra i ja postanowiłem coś takie zrobić xD praca robiona na szybko hehe [Team Hax] Dizek, SQNFUN i Maajkeel dodali reakcje 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 Maajkeel, Knopa, [Team Hax] Dizek#CS:GO9 i 5 innych dodali reakcje 5 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wild Napisano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 (edytowane) Edytowane 12 Grudnia 2017 przez Wild Bezzi, Maajkeel, [Team Hax] Dizek#CS:GO9 i 1 inny dodali reakcje 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RealityShowTV Napisano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 Maajkeel, Bezzi, Apecio i 3 innych dodali reakcje 3 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 @n-ty dzien w zimowej scenerii, copyright freezu 2017 [Team Hax] Dizek#CS:GO9, Frost`, Ania i 15 innych dodali reakcje 12 3 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apecio Napisano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2017 [Team Hax] Dizek#CS:GO9, Bacior, Mamusiaa i 2 innych dodali reakcje 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[Team Hax] Dizek Napisano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 robiłem byle jak xD venividiwandi, Bezzi, [Team Hax] Dizek#CS:GO9 i 1 inny dodali reakcje 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nomna Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 nocna praca ode mnie Knopa, SQNFUN, Bezzi i 2 innych dodali reakcje 3 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 jest tutaj kilka osób z mh i świąteczna poziomka albo truskawka elo Knopa, Livio, SQNFUN i 1 inny dodali reakcje 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeVer0n Napisano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Przerobiłem mój avatar bo mi się nudziło Bezzi dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vadum Napisano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 To i ja cos dam SQNFUN dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 23 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2017 Bardzo się ciesze że aż tyle osób wzięło udział w tej edycji konkursu. Nie mam za bardzo czasu aby rozpisywać dokładną punktację ale po zebraniu ocen wychodzi na to że wygrywa @Knopa, na drugim miejscu @Freezu, a na trzecim @nomna. Liczyła się zabawa, bo to ona jest najważniejsza ale jak chcecie odebrać nagrody to zgłoście się do @Malu na PW Z tego miejsca chciałbym Wszystkim użytkownikom multikupki życzyć wesołych i spokojnych świąt Bożego Narodzenia. Piona! Master, Mamusiaa, Maajkeel i 4 innych dodali reakcje 4 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi