~Tazor~ Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Nick:Moje jajca twoja broda (w razie czegoś mogę zmienić :)) Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem adminem na tej serwerowni już jeden raz i nie miałem żadnych problemów chciałbym drugi raz spróbować. Szybko się uczę myślę, że Misiek mi pomoże w razie czegoś. Znajomość AMXX (W skali 1-10):Między 3 a 4. Staż w CS-sie: Ponad 7 lat będzie. Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty:Ponieważ spędzam bardzo dużo czasu na serwerze a administracja wchodzi dosyć rzadko jak na moje oko, a gdy nie ma admina ludzie łamią regulamin czy to wyzywanie czy to krzyki dzieci przez mikrofon no i też utrudniają grę wchodzą za txt i tym podobne rzeczy. Myślę, że o admina więcej nie zaszkodzi a być może polepszy sytuacje. Myślę, że gracze mnie lubią. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:W tygodniu mniej więcej 4-5h lub więcej, a przy weekendzie zależy 6-7h możliwy cały dzień jak mam ochotę. Kontakt:Steam,Facebook Link do GameTracker'a:https://cache.gametracker.com/player/Moje Jajca Twoja Broda/80.72.40.110:27027/ niewidomy, Byle_jaki_nick, DeVer0n i 1 inny dodali reakcje 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niewidomy Napisano 28 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 dużo czasu spędza w grze, nie tworzy sytuacji konfliktowych zna regulamin, jest lubiany i nigdy nie widziałem żeby wyzywał innych graczy na dodatek jak ktoś czegoś nie wie i pyta to podpowiada co i jak jestem jak najbardziej na tak! ~Tazor~ i AndreS~ dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndreS~ Napisano 29 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 No oczywiście, że na TAK + Spędza dużo czasu na serwerze + Wiek + Ogarnięty + Zna regulamin + Zgłasza na u@ Życzę Ci powodzenia ~Tazor~ i .Spr!Nt^^ dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:lHlQlAl:. Napisano 29 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 Nick-mógł byś zmienić +Wiek +Nie stwarza problemów Jestem na Tak ~Tazor~ i AndreS~ dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Spr!Nt^^ Napisano 29 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 jestem na Tak brak adminów kultura gt spoko Ps. Nick bys mogł zmienic jak kolega wyżej napisał ~Tazor~ i AndreS~ dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeVer0n Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 (edytowane) Jestem na tak Aktywny Miły Spoko morda Edytowane 30 Listopada 2017 przez DeVer0n ~Tazor~ i AndreS~ dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xTu[R]bO Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Tak: + Wiek + Kultura + Da się z nim pogadać + Konkretny nolife + Mało adminów na serverze ~Tazor~ i AndreS~ dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Byle_jaki_nick Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Na tak - steam - wiek - byłeś już adminem - amx zawsze da się poduczyć Powodzonka ~Tazor~ dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi