kuba-robot-guzik-lwg<3 Napisano 26 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 Twój nick podczas gry: kuba-robot-guzik=lwg<3 Godzina, data zdarzenia: dziś o godzinie nie pamiętam 26.11.2017 Mapa: DD2 STEAM_ID / IP:192.168.1.9 Uzasadnienie:dostałem bana nie wiem za co tak naprawdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 26 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 Pokaż wycinek z konsoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba-robot-guzik-lwg<3 Napisano 26 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 dostłem perma ogolnie to nie wiem za co i dlaczego chciałbym to wyjasnic na serwerze jest kulturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klqs Napisano 26 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 Spróbuj wejść na serwer, wywali Cie i wklej tutaj to co Ci sie pojawiło w konsoli Inte Tillgänglig Danke:* dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba-robot-guzik-lwg<3 Napisano 26 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 Kicked :"You have no entry to the server..." cos takiego mi się pojawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~MiyaGu* Napisano 26 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 Pisze Ci jeszcze to : Kicked :"You have no entry to the server..." "Invalid password" czy bez tego? Jak z tym invalid password, to masz hasło założone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba-robot-guzik-lwg<3 Napisano 26 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 mam haslo i co teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 26 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 Ban za flood poczekaj chwilę powinno sam przejść w bansie nie masz żadnego bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba-robot-guzik-lwg<3 Napisano 26 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 dziekuje bardzo z odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba-robot-guzik-lwg<3 Napisano 26 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 a ile moze to potrwac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 26 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 Już Ci pisałam ile to może potrwać... Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Nie pisz post pod postem, masz funkcję "Edytuj" - upomnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 26 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi