GTL Jocker Napisano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Twój nick podczas gry: [GTL] Jocker Godzina, data zdarzenia: 10 kwietnia 2016r. ok. godz 15.55 Mapa: podczas zmiany z mapy de_dust2 na mapę de_westwood STEAM_ID / IP: ' STEAM_2 : 0 : 151687524 ' Uzasadnienie: Otrzymałem bana : "Cheatujesz [wyjaśnij] Multi-Head ...". Grając nie używałem żadnych programów pomagających oraz niedozwolonych. Byłem całkowicie czysty. Admin serwera kazał mi się tu zgłosić. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej sprawy. Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GTL Jocker Napisano 10 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Admin serwera już sprawdził. Nie mam bana. Przepraszam, ale i dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi