frugo ! Napisano 21 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 (edytowane) Nick: frugoWiek: 17Doświadczenie (w byciu adminem): Administrator na wielu modyfikacjach cs 1.6Znajomość AMXX (W skali 1-10): mocne 7Staż w CS-sie: Około 6 latSteam / NonSteam: NonSteamDlaczego Ty: Witam. Chciałbym zostać administratorem na tym serwerze, ponieważ jestem kulturalnym i dobrym graczem. Znam regulamin serwera, potrafię być pomocny dla innych graczy. Gram na tym serwerze teoretycznie od 2 lat, ale zrobiłem sobie krótką przerwę i zacząłem grać miesiąc temu. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1-2 godziny, a w weekendy 3-4 godziny.Kontakt: fb, skype (miki601467804), discord (#8971)Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/FRUGO/80.72.40.110:27027/ PS. Czekam i czekam , czas płynie i płynie. Edytowane 22 Listopada 2017 przez frugo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frugo ! Napisano 21 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 Poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 23 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Na nie.nie znam cie zbyt dobrze. Lamiesz regulamin.Wtpie w znajomość amx. AndreS~ dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frugo ! Napisano 23 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Znam dobrze komendy amx , regulamin złamałem przez gapę , to może dostane admina na 2 tygodnie na okres próbny i sprawdzicie czy sobie poradzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nudes from city Napisano 23 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 (edytowane) Sorry Frugo ale na nie nie wypowiadamy się w swoim podaniu , nie raz łamiesz regulamin, nie masz steam , nie wyróżniasz sie spośród innych graczy , połowe podania spisałeś ode mnie jeszcze Brawo... Edytowane 23 Listopada 2017 przez nudes from city frugo ! i AndreS~ dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi