J@bK! Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Hej chcję być od skarg bo jak ktoś będzie miał to ja zajmę się tym obejrzę gracza zgłaszanego i jak będzie miał cheaty/pomocniki to bana mu dam i się nauczy że na naszym serwie nie ma grać z cheatami/pomocnikami i pewnie odinstaluje więc proszę chcę być od skarg ale muszę takto admina xd a ja jestem taki : miły fajny pomocny itp. Więc myślę że będę od skarg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Od sprawdzania skarg na graczy jest UBT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi