PiXoN"aka"KARLOS Napisano 13 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Witam. Jestem Kamil. Mam 18 lat, pochodze z centrum Polski. Miejscowość nosi nazwę (L)egionowo. W moim życiu dużą rolę odgrywa sport. Za dzieciaka piła, kosz. Aktualnie śmigam troszkę mtb i robię podjazdy na siłkę. Nie rezygnuję przy tym z używek, uważam, że wszystko jest dla ludzi , aczkolwiek trzeba zachować umiar ;p Lubie pograć w CS'a, napierdalam na only dd2 #4, czasami emocjonuję się zbyt mocno, ale to dlatego, że we wszystkim co robię staram się dawać 100 % Pozdrawiam wszystkie dobre mordy.ELDO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po Pr0 Stu K0z4K Napisano 13 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 siemka miłej gry :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 13 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 13 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 13 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 legia to stary kurczak siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacior Napisano 13 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Eldoka niedaleko mnie wpadaj na Go moda #6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 13 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Multikonto. Żegnam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi