W0JT4Z Napisano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Nick: W0JT4Z[t] Wiek: 17 lat Doświadczenie (w byciu adminem): W 1.6 byłem adminem na kilku serverach, w csgo jeszcze nie, ale myślę, że szybko ogarnę. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10 Staż w CS-sie: W 1.6 to będzie około 4-5 lat + 3 lata csgo. 1800h aktualnie w csgo. Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: Jestem ogarniętym graczem, nie lubię chamstwa i oszustwa, pragnę swoją obecnością na serverze pomóc całej społeczności servera. Z pewnością kilku adminów mnie już dobrze kojarzy. Moja ranga to Global Elite. Dlaczego o tym wspominam? A no dlatego, że inni gracze powinni czuć respekt przed adminem, a nie sądze, że będą szanować admina ze statami 1:10, niepotrafiącego zabić w plecy. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: w dni szkolne do 2 h, w dni wolne ponad 3 h. Kontakt: mój steam: http://steamcommunity.com/id/tusien/ Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/WojtaZ/91.185.185.20:28075/+ http://www.gametracker.com/player/W0JT4Z%5Bt%5D/91.185.185.20:28075/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LagrEd Napisano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Mało Cię kojarzę z serwera ale widzę, że jesteś ogarnięty. Można dać mu szanse, jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilkuTM Napisano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Jesteś dosyć często na serwerze. Kulturka na miejscu. Dobrze strzelasz - w prawdzie nie tak jak ja, ale dajesz rade Jestem na tak. Można dać Ci szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanuszRush Napisano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 nie mam nic przeciwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Upiorna laleczka anabel Napisano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 Jestem za . Zero problemów z Tobą i czasem potrafisz sieknąć cudną bańkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d3w Napisano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 Nie mam żadnych zastrzeżeń ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suS Napisano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Jestem na tak. Kultura, opanowany, potrzebni admini. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YellowBoy Napisano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Na TAK + ogarniety + wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 4 Stycznia 2016 Administrator Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi