nynek Napisano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Wlazł kotek na płotek i mruga, Jak punktów nie było, tak nie ma. Może @@aquax przestaniesz w końcu liczyć te pieniądze i zajmiesz się tym, czego chcą użytkownicy? Temat ma już prawie miesiąc, a nawet tutaj nie zajrzałeś. Ja bardzo dobrze rozumiem, że $$$ sam się nie zarobi. Ale jak będziesz miał nas w dupie, to :mg: będziesz miał, a nie $$$. Mamy nadzieję, że pozytywnie rozpatrzysz propozycję @ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Lajki najważniejsze, boże ale beka xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Każdy Sy[K]us lubi co innego. Ty preferujesz głupotę, którą pokazujesz na każdym kroku, inny lubi lajki, a ja np. lubię jedzenie. Nie ważne jaka jest propozycja i czy przejdzie czy nie. Z szacunku wypada ją jednak rozważyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARNOLD KOPYTO Napisano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Popieram. :wegorz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Tak, ja głupotę ale to Wy chcecie tysiące lajkówww o yea, zastanów się Propozycja jak propozycja, bardziej bawi mnie ten zapal do lajków, to jest gówniany fejsbuk czy co, to tylko moje zdanie i tyle. Ale jak tak bardzo chcecie to macie moje Tak!! Lajkujcie sobie A jeśli mówisz o szacunku to ja się pytam co się stało z moją propozycją!?!? Została zamknięta po 1 wypowiedzi w mgnieniu oka bo jedna osoba stwierdziła że to nie potrzebne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Trzeba myśleć za co rozdaje się lajki. Nie jesteśmy portalem facebooka, a mimo wszystko zostawiacie mase lajków... Jak dla mnie moglyby zniknac reputacje/top pomocni... Nie na tym polega forum gier cs. A no i mimo wszystko, zmiana pkt reputacji dla każdej grupy z osobna nie rajcuje mnie. Było tak od dłuższego czasu i tak bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi