★ Genialny Chemik ★ Napisano 22 Października 2017 Udostępnij Napisano 22 Października 2017 Mam Propozycje na Forum !!! Wpadłem na pomysł aby dla każdej kobiety bądź dziewczyny w momencie rejestracji i napisaniu postu w odpowiednim temacie dostawała ona Vipa na określony czas na dowolnym serwerze. Oczywiście, żeby sprawdzić czy to na prawdę kobieta musiała by ona wbić na TS3 w celu weryfikacji o ile posiada działający mikrofon.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 22 Października 2017 Udostępnij Napisano 22 Października 2017 Czyli mam rozumiec ze jak sie jakas dziewczyna zarejestruje na forum to dostaje vipa powiedzmy na tydzien na jakims serwie, a jak chlopak/facet to juz nie? Czy tylko mi smierdzi feminizmem na kilometr? RYBSON i Doman dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
★ Genialny Chemik ★ Napisano 22 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 22 Października 2017 Tak dobrze zrozumiałem to jet normalna propozycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 22 Października 2017 Udostępnij Napisano 22 Października 2017 Byłbym skłomny aby takie coś dać kobietom na dzień kobiet czy walentynki powiedzmy na tydzień. A tak to bezsensowne. ~MiyaGu* dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 22 Października 2017 Udostępnij Napisano 22 Października 2017 nie to nie jest normalna propozycja, zwykla faworyzacja i tyle. Czemu plec meska ma czuc sie gorsza, skoro dajemy plci pieknej vipy to dajmy tez plci meskiej. sypkilopez dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi