VaskeeZ Napisano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Hej wszystkim ! , Mam na imię Rafał mam 20 lat interesuję sie sportem , i praktycznie wszystkim , możecie mnie znaleźć na serwerze only awp serwer bardzo przypadł mi do gustu ale jest na nim zdecydowanie za mało adminów ,bo czity chodzą odpalone "najczęsciej na wh " Mam nadzieję ze bedzie miło nam się współpracowało i kto wie może wkrótce postaram się o admina Pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniegus Napisano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Cześć, zapraszam na DD2/INF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DragonLore Napisano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Siemanko,zapraszam Ciebie na serwer COD+BF4+DD2.Miłej gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Witaj :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Heeeeej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DżonRambo Napisano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Witaj , wbijaj na COD + BF4 + DD2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi