KroniXXX Napisano 11 Października 2017 Udostępnij Napisano 11 Października 2017 Nick: KroniXXX Wiek:18 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem wielokrotnie adminem na rożnych rodzaju typu ffa'/cod/jailbreak/surf czy deathrun oraz posiadałem własną serwerownie w miare sensownie rozwiniętą Znajomość AMXX (W skali 1-10):8 Staż w CS-sie: Jakies 6/7 lat Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty:Ponieważ gram często rano czy popołudniu gdzie mozna powiedziec sedlisko haxów jest największe i nawet sie z tym specjalnie nie kryją więc chciałbym dołozyc swoje przysłowiowe 5 groszy by jakos temu zaradzić wiem ze moje gt nie wygląda zbyt pięknie ale szlifuje jak sie da Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: To zalezy róznie to bywa nie jestem w stanie określić dokładnosci ale tak z 3-5 godzin Kontakt: STEAM_0:0:89568631 Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/KroniXXX/80.72.40.110:27008/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cannabisek Napisano 11 Października 2017 Udostępnij Napisano 11 Października 2017 (edytowane) Ja jestem na razie na nie z powodów : Od niedawna grasz Nie znam Cie i nie mogę powiedzieć czy jesteś bezkonfliktowy, kulturalny Wybacz więcej w stanie nie jestem nic powiedzieć dobrego/złego na Twój temat łączy to się z tym że od niedawna grasz także pograj jeszcze trochę daj się poznać i dopiero złóż podanie na admina Zapraszam do przeczytania regulaminu serwera Edytowane 11 Października 2017 przez Cannabisek RYBSON dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 11 Października 2017 Udostępnij Napisano 11 Października 2017 Jestem na NIE. Powód? Będzie kilka Za wcześnie na podanko, nie masz przegranego minimum godzin, nikt z adminów Cie nie zna. Złóż podanko za 2 tygodnie jak będziesz mieć godzinki i dasz się poznać. Cannabisek dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 11 Października 2017 Udostępnij Napisano 11 Października 2017 Na Nie. Grasz od 4 dni, to jest wystarczająco za mało. Pograj 2 tyg, daj się poznać i złóż ponownie podanie. Cannabisek dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 11 Października 2017 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 11 Października 2017 Podanie napisane zupełnie za wcześnie, pograj dłużej i daj się poznać każdemu. Najwcześniej widzimy się za 2 tygodnie od napisania podania. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 11 Października 2017 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 11 Października 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi