kitmax Napisano 26 Września 2017 Udostępnij Napisano 26 Września 2017 (edytowane) Witam Cześć i czołem Jestem Max Na nazwisko mam Kit ale nie taki Kit jak kit w polskim znaczeniu nie nie nie Popadłem w depresję Moment walczę sam ze sobą co ja miałem napisać a tak Jestem graczem Wielu gier W sumie jestem no-life kurczę muszę przestać Grać ! Teraz! Zaraz! Chwileczkę przecież robie coś jeszcze . A więc często choruję (znaczy się rok migreny potem przeziębienia bule i zdnowu i znowu aż się przyzwyczaiłem że mnie zawsze coś boli A może to dizęki lekom mogę żyć ) A może jestem Narkomanem W sumie bez leków ani rusz a działają tak UPAJAJĄCO Żarcik . Mam na imię Wiktor Znam się na Suchych jak Susza Sucharach (przynajmniej mam nadzieje ) gram Aktualnie w cs 1.6 na codzie 201lvl (znowu ) Mam nadzieję że tu zabawię sporo miło spędzonego czasu HEJ HEJ HELOŁ PS.Z głową ponoć wszystko dobrze (Przynajmniej tak mi powiedział mój weterynarz ) PS.2 Lubie "Chińskie Bajki " (animce Najs) XDXDXD Edytowane 26 Września 2017 przez kitmax PS2 LOVASSS i KillFromNOOB dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 26 Września 2017 Udostępnij Napisano 26 Września 2017 Elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 26 Września 2017 Udostępnij Napisano 26 Września 2017 Czy to ten słynny admin Coda 200? Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitmax Napisano 26 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2017 1 minutę temu, Idealna Bania napisał: Czy to ten słynny admin Coda 200? Cześć nw chyba może też tu miałem adma :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomass ツ Napisano 26 Września 2017 Udostępnij Napisano 26 Września 2017 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MERTON Napisano 26 Września 2017 Udostępnij Napisano 26 Września 2017 Siema ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lewyy' Napisano 26 Września 2017 Udostępnij Napisano 26 Września 2017 Sieeema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 26 Września 2017 Udostępnij Napisano 26 Września 2017 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cannabisek Napisano 26 Września 2017 Udostępnij Napisano 26 Września 2017 (edytowane) Siemka i powodzenia Edytowane 26 Września 2017 przez Cannabisek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
★ PaPeK ★ Napisano 26 Września 2017 Udostępnij Napisano 26 Września 2017 Siema Zapraszam również na coda 400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5g_KoLoS Napisano 26 Września 2017 Udostępnij Napisano 26 Września 2017 siema, miłego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KillFromNOOB Napisano 27 Września 2017 Udostępnij Napisano 27 Września 2017 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramNaFarc Napisano 27 Września 2017 Udostępnij Napisano 27 Września 2017 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nex` Napisano 30 Września 2017 Udostępnij Napisano 30 Września 2017 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi