★ PaPeK ★ Napisano 23 Września 2017 Udostępnij Napisano 23 Września 2017 Cześć jestem Patryk mam 22 lata mieszkam w województwie Świętokrzyskim.Ukończyłem szkołę wojskową o profilu technik logistyk.Na co dzień jeżdżę wyczynowo rowerem zjazdowym typu downhill, zazwyczaj na torach z kolegami ,a jeśli już jeżdżę sam to po górach .Interesuje się tworzeniem stron MyBB oraz tworzeniem serwerów Cs 1.6 i Minecraft,Ts3 ,oraz edytowaniem pluginów w małym stopniu,zajmuję się również w średnim stopniu grafiką zazwyczaj są to wszelkiego rodzaju avatary czy sygnatury.Myślę że bardzo dużo czasu i uwagi poświęcę na tą sieć ze względu na to że widzę jak miłe i ciepłe grono jest w administracji i użytkownikach.Więc to chyba tyle ode mnie pozdrawiam całą administrację i wszystkich użytkowników forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 23 Września 2017 Udostępnij Napisano 23 Września 2017 Siema, zapraszam na cod 200 i naszego sieciowego teamspeaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~MiyaGu* Napisano 23 Września 2017 Udostępnij Napisano 23 Września 2017 Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ani ! Napisano 23 Września 2017 Udostępnij Napisano 23 Września 2017 Siema, wbijaj na odd2#1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Challenger2 Napisano 23 Września 2017 Udostępnij Napisano 23 Września 2017 ich liebe dich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xiaulin Napisano 23 Września 2017 Udostępnij Napisano 23 Września 2017 cześć , zapraszam na dd2 inf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lewyy' Napisano 23 Września 2017 Udostępnij Napisano 23 Września 2017 Siemano! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nex` Napisano 30 Września 2017 Udostępnij Napisano 30 Września 2017 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi