MERTON Napisano 21 Września 2017 Udostępnij Napisano 21 Września 2017 (edytowane) Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Awatar, sygnatura. Tematyka: Awatar: Liczba "M" z fajnymi efektami, sygnatura : proplayerzy cs;go. Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): Kolorystyka: Zieleń jasna Rozmiar: Sygna: 600x250 , avatar: 184x184 Napis: Awatar: M, Sygnatura: MERTON Inne uwagi: Edytowane 21 Września 2017 przez MERTON Nie podałem tematyki sygnatury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markiś Napisano 23 Września 2017 Udostępnij Napisano 23 Września 2017 Minimalistyczne może będzie okej MERTON, aureox i Lewyy' dodali reakcje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MERTON Napisano 23 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 23 Września 2017 Dzięki ale to jeszcze nie to. Słabo widać drużynę, napis troszkę dopasowany fajnie jakby był. Awatar wolałbym jakoś fajnie zrobioną literę i do niej efekty. + za chęci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomass ツ Napisano 24 Września 2017 Udostępnij Napisano 24 Września 2017 @MERTON MERTON dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seldo Napisano 24 Września 2017 Udostępnij Napisano 24 Września 2017 @MERTON xDDDDDDDDD MERTON dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
★ PaPeK ★ Napisano 24 Września 2017 Udostępnij Napisano 24 Września 2017 (edytowane) A może takie coś ? LUB LUB Edytowane 24 Września 2017 przez PaPeK MERTON dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MERTON Napisano 24 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2017 Zlecenie do zamknięcia. Nie chcę zawracać gitary Wam. Róbcie inne zlecenia ja sobie zrobię je sam bo zauważyłem, że jest jeden grafik. Powodzenia i dzięki za wszystkie prace. + rozdam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomass ツ Napisano 24 Września 2017 Udostępnij Napisano 24 Września 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi