[Team Hax] Dizek#CS:GO9 Napisano 20 Września 2017 Udostępnij Napisano 20 Września 2017 (edytowane) Data zdarzenia: niedawnoNick gracza: [COSINUS] GUZIECDowody: http://www56.zippyshare.com/v/DYnfjwV6/file.htmlŚwiadkowie: gracze na serwerzeUzasadnienie: Gracz guziec mnie czogle wyzywa od "cweli, śmieciem, bo rodzinie, że bez vipa jestem ci**ą" ogólnie gracz ten zazdrości mi skilla i mnie z tego powódu mnie wyzywa admin @piterooo wczoraj wbił i mu powiedziałem że mnie wyzywa a admin nic... i guziec mnie nie wyzywał mogę pokazać jeszcze kilka ss z wczoraj a dzisiaj zmienił nick na "MarcinekToPizda" serio ? proszę o zbanowanie gracza na 7 dni dziękuję za uwage pozdrawiam . Edytowane 20 Września 2017 przez MarcineK^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterooo Napisano 20 Września 2017 Udostępnij Napisano 20 Września 2017 (edytowane) Po 1 to nie widziałem jak Ciebie wyzywal bo mnie wtedy nie było więc nie mów że go nie zbanowałem bo nic takiego nie widziałem a jakbyś nie wiedział to ja nie widzę tego co było wcześniej nie mam takich uprawnień Po 2 jakbym widział że cię obraża to bym go od razu zbanował Po 3 tak jak mówiłem nie miałem dowodów że Ciebie wyzywal więc jakby on się odwołał to skąd miałbym wziąć dowody ? Edytowane 20 Września 2017 przez piterooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 20 Września 2017 Udostępnij Napisano 20 Września 2017 Najlepiej niech zbanuje go jakiś admin na serwerze @piterooo jeśli wejdzie na serwer zbanuj go. W bansie widnieje kilka jego banów gdzie sid i ip jest za każdym razem inny, dlatego nie ma sensu dodawać bana przez strone. piterooo dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyou Napisano 21 Września 2017 Udostępnij Napisano 21 Września 2017 (edytowane) @Sheriff de la red de Bezzi dało by rade wgrać destroya na serwer? Bo często gracze wchodzą na AB i mimo banów nic to nie daje bo ip inne @MarcineK^^ Pisałeś że miałeś adma na podaniu to wiesz, że bez dowodów się nie banuje, jeśli masz ss-y to zgadaj się z adminem i wyślij je na forum, by nie było żadnych wątpliwości Edytowane 21 Września 2017 przez Kyou [Team Hax] Dizek#CS:GO9 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 21 Września 2017 Udostępnij Napisano 21 Września 2017 Godzinę temu, Kyou napisał: dało by rade wgrać destroya na serwer? Bo często gracze wchodzą na AB i mimo banów nic to nie daje bo ip inne Z tego co sie orientuje narazie destroya nie będzie, jego skuteczność i tak pozostawia wiele do życzenia. Temacik zamykam, z pytaniami o przyszłość destroya kieruj sie do S@ Kyou i RYBSON dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 21 Września 2017 Udostępnij Napisano 21 Września 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi