Nicolcia Napisano 16 Września 2017 Udostępnij Napisano 16 Września 2017 Na imię mi Nicola, mam 16 lat i mieszkam w Warszawie. Interesuje się sportem,muzyką,redakcją,motoryzacją,modelingiem i grami komputerowymi. Mój ulubiony serial to "The walking dead" {Team Daryl xD}. Nie jestem jakoś za bardzo miła, ale mam szacunek do każdego { nie ważne jakie mam relacje z danym graczem}, potrafie zachować kuture i jestem pomocna. Na sieć trafiłam dzięki reklamie serwera i skoro już tu jestem postanowiłam, więc zostać na dłużej. Niestety informuje, że należe do grona dziewcząt które nie posiadają mikrofonu :/. To tyle mam nadzieje, że mnie cieplutko przywitacie. Jakby co mój nick w grze to "Nicola<3". Siemcia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 16 Września 2017 Udostępnij Napisano 16 Września 2017 Hejże ho ~MiyaGu* dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~MiyaGu* Napisano 16 Września 2017 Udostępnij Napisano 16 Września 2017 Uważaj na @Sheriff de la red de Bezzi, bo tak Cześć. Bezzi dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malutka Napisano 16 Września 2017 Udostępnij Napisano 16 Września 2017 Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lewyy' Napisano 16 Września 2017 Udostępnij Napisano 16 Września 2017 No hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 16 Września 2017 Udostępnij Napisano 16 Września 2017 Witaj Bezzi dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xiaulin Napisano 17 Września 2017 Udostępnij Napisano 17 Września 2017 Witaj , miłej zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aqustyczny Napisano 17 Września 2017 Udostępnij Napisano 17 Września 2017 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 17 Września 2017 Udostępnij Napisano 17 Września 2017 Cześć Bezzi dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomass ツ Napisano 17 Września 2017 Udostępnij Napisano 17 Września 2017 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi