KL!M4T Napisano 16 Września 2017 Udostępnij Napisano 16 Września 2017 Siemanko mam na imię Dominik, mam 17 lat, pochodze ze Lublina, moje zainteresowania to głównie piłka nożna, siłownia , w wolnym czasie gram w Counter'a, tylko 1.6 ! tak już od 10 lat , od berbecia że tak powiem, no pozdrawiam i miłej gry życzę wariaty. Pozdro KL!M4T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xiaulin Napisano 16 Września 2017 Udostępnij Napisano 16 Września 2017 cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 16 Września 2017 Udostępnij Napisano 16 Września 2017 Siema, zapraszam na cod 200 i naszego sieciowego teamspeaka Bezzi dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 16 Września 2017 Udostępnij Napisano 16 Września 2017 Elo Bezzi dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 16 Września 2017 Udostępnij Napisano 16 Września 2017 @SirBartek już wróciłeś do zdrówka? Lecz sie chłopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 16 Września 2017 Udostępnij Napisano 16 Września 2017 Żenada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 16 Września 2017 Udostępnij Napisano 16 Września 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi