lisek1312 Napisano 7 Września 2017 Udostępnij Napisano 7 Września 2017 Nick: FR0NT. esl` Wiek: 21 Doświadczenie (w byciu adminem): bardzo duże Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10 Staż w CS-sie: około 8/9 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Jestem ogarniętym graczem jak i osobą. Jestem bardzo aktywny, obecnie bez pracy więc tego czasu jest multum. Jestem w stanie pomóc sieci. Gram już u was baaardzo długo. Jestem bezkonfilktowy, umiem wyjść z sytuacji nawet bardzo ciężkiej. I nie jestem trollem XD Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Gram dośc sporo, jeżeli udało by mi się zostać adminem to statystyki oczywiście by wzrosły. Kontakt: Steam, teamspeak, forum Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/FR0NT. esl`/80.72.43.106:27022/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadioAktywneDziecKo Napisano 7 Września 2017 Udostępnij Napisano 7 Września 2017 Na Tak Często widać kolegę na serwerze Adminów nigdy mało, zawsze są potrzebni Wiek Doświadczenie Steam Godziny na serwerze lisek1312 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Września 2017 Udostępnij Napisano 7 Września 2017 Hmm... wiek+ steam+ aktywność +/- czasem zdarzają się zgłoszenia+ Co do tego ze jesteś bezkonfliktowy - Tak przypadkiem nie Ty wyzywałeś się z graczem ( DobryKamper ) przez mikrofon? Admin nie wdaje się w kłótnie/dyskusje z graczami, nie obraża ich w sytuacji gdy oni go obrażają. W tamtej sytuacji adminem nie byłeś, lecz adminów było kilku w tym s@ @Ania ;) a takowy fakt wystarczyło zgłosić ze Cie coś uraziło i był by banik Więc tutaj - Byłbym za okresem próbnym. Zwiększ swoją aktywność, oraz cierpliwość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 7 Września 2017 Udostępnij Napisano 7 Września 2017 +Wiek +Steam +Godziny -/+ Aktywność Jestem za okresem próbnym lisek1312 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winogron Napisano 7 Września 2017 Udostępnij Napisano 7 Września 2017 Jesten na Tak +Wiek +Steam +Godziny +Aktywny lisek1312 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malutka Napisano 7 Września 2017 Udostępnij Napisano 7 Września 2017 Jestem za okresem próbnym +wiek +Steam +Godziny +Zgłoszenia jakieś tam były +/- Kultura + Doświadczenie Ogólnie fajny chłop Ripton i lisek1312 dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 8 Września 2017 Udostępnij Napisano 8 Września 2017 Jestem za okresem próbnym + Steam + Wiek + AMXX +Ogarnięty +/- Godziny + Aktywny na u@ lisek1312 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacerx Napisano 9 Września 2017 Udostępnij Napisano 9 Września 2017 Jestem jak najbardziej na TAK + Ogarnięty + Wiek + Steam + Znajomość AMX + Godziny lisek1312 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 10 Września 2017 Udostępnij Napisano 10 Września 2017 Najlepszym rozwiązaniem będzie okres próbny wynoszący 2 tyg. W tym czasie przekonamy się jak będzie z kulturą i czasem przegranym na serwerze. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 10 Września 2017 Udostępnij Napisano 10 Września 2017 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi