ecko ! Napisano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Dzień dobry. Mam na imię Sebastian mam 19 lat. Jestem nowym użytkownikiem tego o to forum Gram u was od trochę czasu na only dd2 #1. Dlaczego akurat tutaj ? już odpowiadam - Lubie tutejszą atmosferę, humor innych graczy oraz adminów. Interesuję się Sportem ( Piłka nożna ), już nie raz posiadałem admina czy tam inne pierdułki, że tak powiem. Doświadczenie w cs 1.6 posiadam od 8-9 lat. Gram trochę w cs GO jak i inni Chyba tyle co mogę o sobie powiedzieć. Aaaaa.. Jestem z Gdańska (Pomorskie) Pozdrawia : ECKO ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Eloooooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomass ツ Napisano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 28 Sierpnia 2017 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Siemasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ScoobyDoo Napisano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2017 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xiaulin Napisano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2017 elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi