klqs Napisano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2017 Nick: klqsWiek: 17 Znajomość AMXX (skala 1-10): 10Piszesz/edytujesz pluginy?: Pisze, edytujeIle czasu poświęcasz na forum dziennie?: Zależy od dnia. Moge kilka godzin siedzieć, moge czasami jedną. Dlaczego Ty?: Lekko nieskromnie ale ogarniam te tematy. Myślę, że przyda się na forum ktoś z tą rangą biorąc pod uwage że aktualnie praktycznie nikogo z supportu nie ma. Jestem sumienny i powierzone mi funkcje staram się wypełniać i nikogo nie zawieźć - niektóre osoby zdążyły się o tym przekonać. Lubie pomagać, sprawia mi to dużą satysfakcje i przyjemność, nawet taka pomoc bezinteresowna. Mogę pomagać przy serwerach, pisać jakieś pluginy czy odciążyć aktualnego programiste. Jestem uparty i zawzięty, jak sobie postanowie cel to staram się go osiągnąć. Może wygląda to na zwykłe wypociny lecz tak faktycznie jest. Można pytać pw chętnie podam przykłady tych cech. Coś od siebie: Dział amxx leży, kwiczy i woła o pomste do nieba, a jedną nogą jest na tamtym świecie biorąc pod uwage aktywność w nim. Pisałem już propzycje odnośnie jego - jako support amxx z tego co wiem miałbym moderacje tego działu i mógłbym się nim zająć. Nie chce zrzucać tych rzeczy na moderatorów którzy też mają swoje obowiązki. Wiadomo, że nie ogarnał bym tego wszystkiego w jeden dzien - jako admin musze też tygodniówke nabijać a czasu nie mam niewiadomo ile, lecz starałbym się ile bym mógł i na ile by mi starczyło chęci i motywacji. Odnośnie jednego wymagania na tą rangę, pisałem już do pewnych osób więc mam nadzieje że w najbliższej przyszłości zostanie one zniesione/zredukowane z powodów które już wymieniłem w temacie dot. propozycji i uwagi na forum. W przeciwnym razie oczywiście będę starał się je wykonywać na ile to będzie możliwe. Mam nadzieje, że niczego nie zapomniałem. Pozdrawiam wszystkich Kagi, RYBSON, Doman i 6 innych dodali reakcje 5 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kagi Napisano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2017 (edytowane) Ktoś musi teraz przejąć dowodzenie po mnie, jestem na tak Spełnia wymagania i w ogóle Edytowane 23 Sierpnia 2017 przez Kagi bo tak venividiwandi dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi