koksy Napisano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2017 Data zdarzenia: 23.08.17Nick gracza: FunnyPumaDowody: kolega z wiadomych przyczyn nie może wejść na forumŚwiadkowie:Uzasadnienie: "Witam. Chciałem się odwołać od bana na forum. Dostałem dzisiaj od @BORN2KILL.. Bana za multi konto. Nie rozumiem o co chodzi, gdyż żadnego multi konta nie posiadam. @BORN2KILL.. Mi powiedział, że chodzi o konto @SprintereK które nie jest moje, tylko brata. @SUNN. pytał się mnie o to czy to jest moje konto, ja mu napisałem, że nie, gdyż to jest mojego brata i napisałem też, że mamy te same IP. @SUNN. napisał, że ok, więc nie rozumiem za co ten ban?. Chciałbym prosić o usunięcie bana z mojego konta. Pozdrawiam @FunnyPuma ^^" P.S. Ja tylko wrzucam odwołanie za kolegę gdyż on ma zablokowane konto więc jak wiadomo nie może tego zrobić RYBSON dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2017 Racja, ja byłem wtedy na urlopie jak mi to zgłaszał a potem zapomniałem dodać o tym info na forum. Odbanowani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi