Szkut_one_tasp Napisano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2017 Moja nazwa w grze Szkut_one_tap nazwa admina Hip-Hop to ja Grozi mi banem na zawsze za granie na awp chociaz nie zlamalem regulaminu Dostalem Bana na 5 min Powodem byla "Kultura" a problemem jest to ze ten admin nie ma kultury Swiadkiem byl Sqrl ktorego nie znam poza graniem na serwerze DD2 #2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2017 Przedstaw dowody gdyż są wymagane do rozpatrzenia skargi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2017 Brak dowodów w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi