DJ>REMO Napisano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2017 Nick : DJ>REMO Wiek: 16 lat Znajomość AMXX ( w skali od Jeden do dziesięć ) : Ja mogę z całym szacunkiem powiedzieć że moja znajomość dotycząca AMXX jest oceniana według mnie na 7 na 10 . Piszesz/edytujesz pluginy? : Nie jestem za dobrze wprowadzony w te umiejętności ale jeśli będzie możliwość nauczenia się tego z wielką chęcią się tego podejmę . Ile czasu poświęcasz na forum dziennie? : konto mam od nie dawna ale cze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2017 Konto założyłeś 18 minut temu, z tego powodu iż jesteś kompletnie anonimową osobą, podanie odrzucone. Inte Tillgänglig Danke:* i sypkilopez dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 20 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi