heaVeN. Napisano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Sygnatura Tematyka: Kibol z flarą Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): - Kolorystyka: niebieska najlepiej Rozmiar: na forum Napis: heaveN Inne uwagi: Chciałbym, żeby sygnatura była prostokątna i gdzieś w dolnym rogu znajdował się mój nick a z boku gdzieś właśnie ten kibol ;p - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Banner na YT Tematyka: csgo bym prosił w tle (rozmazane takie jakby postacie) Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): - Kolorystyka: Niebiesko-czarno-biała Rozmiar: na YT Napis: heaveN na środku i jakiś napis z boku zasubskrybuj daj łapkę itd Inne uwagi: - KUCYK! dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 (edytowane) @KUCYK! 3. Zlecenie można złożyć po upływie 7 dni od zamknięcia poprzedniego tematu. @heaVeN. ostatnie zlecenie złożył 5 sierpnia a dzisiaj mamy już 16. @KUCYK! Widzę, że chyba zaczynasz tworzyć swój regulamin. Edit. Przepraszam mój błąd. XD Edytowane 16 Sierpnia 2017 przez KUCYK! Bezzi, Tomass ツ, KUCYK! i 2 innych dodali reakcje 1 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUCYK! Napisano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 (edytowane) Przepraszam że popełniłem błąd. Zlecenie Wykonane! Zgoda Autora //Zamek Edytowane 17 Sierpnia 2017 przez KUCYK! heaVeN. dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUCYK! Napisano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi