Konijo Napisano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 (edytowane) Wzór podania na Administratora Serwera: Zanim zaczniesz pisać podanie o admina musisz spełniać następujące kryteria:- Wchodzenie raz dziennie na forum (wchodzę raz dziennie / liczę od dziś)- Minimum 16 lat (24)- Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia; (jest z pewnością więcej)- Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich; (znam regulamin serwera, forum jak i admina/adminkę :V oraz przestrzegam ich/ją cokolwiek to znaczy)- Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym; (daję dobry przykład szczególnie tym głupszym oraz jestem bezkonfliktowy jeśli warunki na to pozwalają)- Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze; (jestem wzorem i świecę przykładem ale dodatkowo jestem nielubiany na serwerze przez adminów :V)- Minimum 30h przegrane na serwerze; (przegrane już chyba nawet więcej)- Obowiązkowo aktywne konto steam; (Natürlich)- Posiadanie mikrofonu; (Posiadanie monitora oraz mikrofonu)SuperBonus: wkur***nie Danki.Reszta w spojlerze Spoiler Nick: Konijo Wiek: 24 Doświadczenie (w byciu adminem): 5 lat na różnych serwerach, głównie FUN i GunGame Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 (pluginów sam nie piszę :V) Staż w CS-sie: bladego pojęcia nie mam, długo Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: bo traktuję grę niepoważnie, nie wkur**am się jak 90% populacji, że np w jogurcie truskawkowym nie ma ani jednej truskawki Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-5h zależnie od pracy Kontakt: steam Link do GameTracker'a: eee What? Que? Was? Szto? Edytowane 12 Sierpnia 2017 przez Konijo Dodanie Pieseł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konijo Napisano 12 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 (edytowane) jak mam zmienić jak nie ma już opcji Edytuj? a link do GT proszę: http://www.gametracker.com/ Poza tym to nie zielony i nie czerwony tylko Wiosenny Ogród i Zachodzące Słońce. P.S. Próba edycji posta #466369 czyli jakby nie patrzeć pierwszego posta w tym temacie wyrzuca mi komunikat: Przepraszamy, wystąpił mały problem (╯°□°)╯︵ ┻━┻ Nie możemy znaleźć pozycji którą próbowałeś przeglądać Kod błędu: 2S136/C Edytowane 12 Sierpnia 2017 przez Konijo klqs dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 Strasznie pomieszałeś w tym podaniu i zrobiłeś bajzel. Masz zgodę na napisanie drugiego, jednakże: - kolor czerwony i zielony tylko dla Administracji - nie pisz całego postu kolorem - podaj link do GT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi