**MorDEczKA** Napisano 30 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2017 1536 2478 postów Zgłoś ten post Napisano 21 Luty (edytowane) Twój nick podczas gry:**MorDEczKA Godzina, data zdarzenia: okolo 20:10 mojego czasu Mapa:de_dust2 STEAM_ID / IP:'188.146.170.148' Uzasadnienie: karzdy naduzywal micro i przeklinal a tylko ja dostalem gram juz sporo i chce grac a to ze gramy wszyscy fer i karzdy przeklina to juz jest na serwie a nie przyjdzie admin i tylko mnie wywali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 30 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2017 (edytowane) @__JaToHipHop__ zapraszam z dowodami. Edytowane 30 Lipca 2017 przez SQNFUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5g_KoLoS Napisano 30 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2017 @__JaToHipHop__@SQNFUN Ziomek @**MorDEczKA** ostatnio po moim banie na 24h wbil na drugi dzień na serv, na ab, Tony Montana dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 31 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 (edytowane) @5g_KoLoS masz na to jakieś dowody? Nie możemy działać bezpodstawnie. Brak dowodów @Inte Tillgänglig Danke:* nowy admin na okresie próbnym pacnij go tam wiesz jak Edytowane 31 Lipca 2017 przez Bezzi Inte Tillgänglig Danke:* dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 31 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi