Malowany Człowiek Napisano 23 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 Twój nick podczas gry: Malowany Człowiek Godzina, data zdarzenia: 23.07.2017 godz. ok 13:20 Mapa: cs_itally2 STEAM_ID / IP:STEAM_0 : 0 : 33225832 Uzasadnienie: Ja już nie mam siły pisać postów na okonia. Znowu dostałem moim zdaniem niesłusznego bana za źle postawione sg. Nie raz je już tak stawiałem i nikomu to nie przeszkadzało. Jedynie okoniowi się nie podoba. Ale okon w ogóle nie lubi jak jestem na serwie, więc zawsze znajdzie powód nawet na siłę. Okoń proszę o screen i uzasadnienie bana. `KinG` dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 23 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 @PodajeHazloOkon zapraszam z dowodami masz na to 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodajeHazloOkon Napisano 23 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 Działko wisiało w powietrzu i biło graczy, którzy przebiegali środkiem byłeś w TT więc działko stało źle, ponieważ uniemożliwiało wykonanie celi CT. HalfLife98.tga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 23 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 Ban jak najbardziej słuszny. RYBSON dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 23 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi