FunnyPuma Napisano 23 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 Nick: FunnyPuma ^^ Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Posiadałem już kilkukrotnie admina i opiekuna (inna sieć), więc doświadczenie jak najbardziej jest. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: Ok 8 lat z przerwami Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Gdy często gram i nie ma admina to co się nie raz dzieje ostatnio na serwerze to tragedia... Już pomijając cziterów. Dzieci używają mikrofonów, biorą np. klasę telegrafista i chodzą po TXT... Chciałbym pomóc oczyścić serwer z takich graczy, choć i tak tacy gracze będą dalej, ale chociaż w jakimś stopniu chciałbym zmienjszyć ich ilość. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3h Kontakt: PW/STEAM/TS/FB Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/FunnyPuma ^^/80.72.43.106:27022/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 23 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 (edytowane) Rozumiem, że grasz na AB @Inte Tillgänglig Danke:* @Ania ;) @happy @happy wiem zobaczyłem po fakcie Edytowane 23 Lipca 2017 przez Bezzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 23 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 Nie gra na aktywnym @Bezzi Zapraszam do wypowiedzi. Bezzi dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 23 Lipca 2017 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 (edytowane) Jestem na tak +aktywność +kultura +komunikatywność Powodzenia! Edytowane 23 Lipca 2017 przez breed FunnyPuma dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janek Snieg Napisano 23 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 No bocie muszę być na tak! + kulturka + steam + zna regulamin + da się z nim dogadać +aktywny też jest FunnyPuma dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 23 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 Tym razem na tak Vaca już nie ma aktywny kultura FunnyPuma dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malutka Napisano 23 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2017 Jestem na TAK +Wiek +Steam +Kultura +Ogarnięty +Zna regulamin Powodzenia Ripton i FunnyPuma dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 26 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 Gram tu trochę więc: Na tak +Wiek +Steam +Wydaje się ogarnięty +Kultura Powodzenia FunnyPuma dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirBartek Napisano 27 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2017 (edytowane) JESTEM NA TAK WSZYSTKO NA + @SirBartek Rozwiń swoją wypowiedź, masz na to 24h. Edytowane 28 Lipca 2017 przez Missia FunnyPuma dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 27 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2017 Jestem na TAK szansa każdemu się należy + Steam + Wiek + AMX + Kulturalny +Ogarnięty +Godziny są + Link do GT FunnyPuma dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 27 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2017 Jestem jak najbardziej na tak Ogarnia temat, jest aktywny na serwerze jak i na społeczności TS3, spoko ziomek ? Poza tym spełnia wymagania Powodzonka! ? FunnyPuma dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikus Napisano 27 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2017 Jestem na TAK! sam chce złożyć podanie ale chwile musze poczekać aktywny miły zna regulamin steam Nic tylko brać Powodzenia! Pamiętaj ja i tak zostane mistrzem Amadeusza Malutka dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 28 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2017 Jestem również na tak. + steam + jest często w grze jak i na tsie + kultura + regulamin Zasłużył na rangę admina, po prostu. FunnyPuma dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoNt3 Napisano 28 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2017 Jestem na tak ! Ogarnięty Wiek Steam Godzinki Spam u@ FunnyPuma dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piston Napisano 28 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2017 Na tak +Wiek +Steam +Kultura FunnyPuma dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vusalie Napisano 29 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2017 Jestem na TAK! +Wiek +AMX +Steam +Ogarnięty FunnyPuma dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 29 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2017 Również jestem na Tak +Komunikatywny + Kulturalny + Steam Powodzenia FunnyPuma dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ca$H356 Napisano 29 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2017 Jak najbardziej na TAK Rozwiń swoją wypowiedź / LOVASSS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 29 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2017 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi