Szymuś (hax) Napisano 19 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2017 Nick: Szymuś :* ( znany nick często na nim biegam na aimie oraz speedhacku) Wiek: 20 lat ( Młoda dupa ze mnie jeszcze ) Doświadczenie (w byciu adminem): Doświadczenie ? 100/10 "AJSZTAJN" przy mnie to głupek ! Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10 ( sam tworze, programuje aimboty,wh, oraz spinboty ) także 10! xDD Staż w CS-sie: No już będzie hoohohohoh z 5 lat grania na czitach Steam / NonSteam: Bez steama jestem, bo na steamie bym dostał VACA za czity! Dlaczego Ty: Dlaczego ja? bo jestem najbardziej znanym cziterem w polsce? helloł ? Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: A co was to interesuje? zajmijcie sie swoimi sprawami kurfa.. Kontakt: FB, ale nie podam wam bo was nie lubie link do gametracera : A CO TO ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winn3R Napisano 19 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2017 no chyba nie z tego co wiem to masz dużo AB , dzisjaj mówiłeś że umiesz się sam odbanować , kultury to ty nie masz za grosz , łamiesz regulamin , więc jestem na Wielkie Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VR1 Napisano 19 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2017 jestem na nie grałeś dziś na aimie rano na wielkie NIE !!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi