Krystek999 Napisano 18 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 Proszę was abyście mi na pisali o co chodzi z banem gdy pisze powód AB o co chodzi i proszę o odbanowanie na waszym serverZe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shoarama ^^ Napisano 18 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 To jakis troll? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek999 Napisano 18 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 1 minutę temu, Shoarama ^^ napisał: To jakis troll? Czyli odbanuja mnie po czasie czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NexyeR Napisano 18 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 @Shoarama ^^ nie każdy ogarnia co to AB ? Nie pomyślałeś o tym ? @Krystek999 AB = Aktywny Ban, czyli otrzymałeś gdzieś bana (zapewne ss'y) i nie wolno ci wchodzić na serwery jeśli takiego bana posiadasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek999 Napisano 18 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 Odbanuja mnie po czasie czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystek999 Napisano 18 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 Teraz, Aerwo napisał: @Shoarama ^^ nie każdy ogarnia co to AB ? Nie pomyślałeś o tym ? @Krystek999 AB = Aktywny Ban, czyli otrzymałeś gdzieś bana (zapewne ss'y) i nie wolno ci wchodzić na serwery jeśli takiego bana posiadasz. A morze mnie ktoś odbanowac czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 18 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 Zapraszam do odpowiedniego działu http://multi-head.pl/index.php?/forum/120-odwołanie-od-bana/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 18 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi