~MiyaGu* Napisano 18 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 (edytowane) Zadaniem gracza jest : Zabicie dowolnego admina serwera CS:GO MOD #1 z kosy. ( @ZamknijZimnoBoMiOkno, @Just NoOne, @Bezzi, @Wiater + support admini @:.Aureox:., @Strażnik Gracuś ) - Udokumentowanie zabójstwa w postaci screena. - Wybranie numerka i poprawne wypełnienie wzoru. (w konkursie mogą brać udział również admini) Nagrody: Pod spodem znajdują cyferki od 1-15, pod którymi kryją się różne skiny, które wybrałam ja. Każdy wybrany numerek zostaje ukazany. * * * * * * * * * * * * * * * Wzór: Nick na serwerze: Link do screena: Numerek: Konkurs kończy się z ostatnim wybranym numerkiem, lub 18.08. Powodzenia. Edytowane 18 Lipca 2017 przez Just NoOne Bezzi, Challenger2 i Baniatowaty dodali reakcje 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZamknijZimnoBoMiOkno Napisano 18 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 (edytowane) Szkoda ze nie widziałem tego wcześniej dzisiaj kose dostalas Edit @Just NoOne Ciekawe kiedy czebrzyku? xDDDD @ZamknijZimnoBoMiOkno Edytowane 18 Lipca 2017 przez Just NoOne ~MiyaGu* dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~MiyaGu* Napisano 18 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 Tak na dobry początek, kolega @Bezzi zabity. Bezzi dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi