Hajka^^^^ Napisano 15 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2017 Wzór podania: Nick: Hajko^^^^ Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Jeżeli chodzi o adminowanie to duże. Miałem dużo razy admina. Wiem na czym to polega. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: ponad 10 lat (ostatnio liczyłem), powrót po przerwie około 2 miesięcy temu. Steam / NonSteam: NS Dlaczego Ty: większość adminów tu nie ogarnia cheat'erów a jeśli już to najpierw dokończy rundę/padnie i dopiero zacznie oglądać gracza Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: różnie, ale staram się godzinę - dwie pograć w zależności od natłoku pracy. Kontakt: fb,forum,gg,steam Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 15 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2017 (edytowane) Do zamkniecia . 2 podanie dzis .Brak doswa kopiowanie podan od innych osob wiek max 10 lat .Kpina. @Bezzi ◕‿◕ @SUNN. Edytowane 15 Lipca 2017 przez Darshil zaraza:)! dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 15 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2017 2h przegrane na serwerze to stanowczo za mało. Pograj 1-3 tygodnie. Darshil dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 15 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi