bartaczek787 Napisano 15 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2017 Twój nick podczas gry: OfensywnyRondel Godzina, data zdarzenia: 15-07-2017 Mapa: de_dust STEAM_ID / IP: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'Podszywasz sie zmien nick' [AMXBans] Duration: '5 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:2008847033' [AMXBans] Your IP: '37.190.247.133' [AMXBans] ======================================= Uzasadnienie: Dostałęm bana na 5 min na cod mod 400 za podszywkę, problem w tym że TO KTOŚ INNY podszywa się pode mnie, a to ja dostałem bana. I jeszcze mam zmienić nick, a nie TEN KTOŚ kto się podszywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 15 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2017 Banów na 5 minut nie rozpatrujemy, ale pogadam z Adminami Cod 400 (Podam im twoje IP/sid/) żeby wiedzieli na przyszłość, że to nie "podszywka". Wracaj do gry. bartaczek787 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 15 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2017 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi