Parnik#2 Napisano 14 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 Twój nick podczas gry: Parnik Godzina, data zdarzenia:14 lipca 17.10 Mapa:de_zima STEAM_ID / IP:31.0.127.135 Uzasadnienie: Dostałem bana za walhacka na którym po pierwsze nie gram pod drugie gram klasą premium więc jaki jest sens wydawać pieniądze a pózniej granie na hackach po trzecie i ostatnie skoro już było podejrzenie że gram na wh dlaczego nie dostałem screnów tylko odrazu ban za wh na zawsze i tyle . Proszę o szybkie rozpatrzenie sprawy i pomoc w odzyskaniu prawa do gry i mojej klasy premium . Pozdrawiam i z góry dziękuje .Cod Mod 400 lv jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 14 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 @Malutka_22 Zapraszam z dowodami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malutka Napisano 14 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 http://www98.zippyshare.com/v/QuVzqGIa/file.html 9:47 - Celownikiem po modelu, wiedział, że gracz wyjdzie zza ściany? 9:52 - Zauważył gracza, który jest na niewidce co z takiej odległości jest ciężkie ( był w niego wcelowany zanim wyszedł zza ściany ) 10:04 - Dziwna akcja, strzelił prosto w model, po czym mierzył w gracza przez ścianę 10:10 - Był wcelowany zanim gracz wyszedł zza skrzynki ( oczywiście mógł zobaczyć go wcześniej.. ) 10:11 - Gracz nie widzi wroga lecz skanuje modelowo przez skrzynkę, przypadek? Demko krótkie ale myślę, że wystarczające Dla jasności: Ss'y często nie wychodzą tak, jak byśmy chcieli, więc wolałam nagrać demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 14 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 (edytowane) 9;47 Tak troszkę po modelu dodatkowo cofnął się chyba z nadzieją, że zaraz zza ściany pojawi się przeciwnik +B. 9;52 Gracza można było dość łatwo dostrzec, ponieważ odległość nie była jakaś kolosalna. Nie widzę tutaj żadnego wcelowania -B. 10;04 Jak dla mnie zwykłe sprawdzenie miejscówki, dodatkowo podczas mierzenia dostrzegł on plecy przeciwnika, więc logicznie było to, że wyczekał na gracza -B. 10;10 Żadnego wcelowania tutaj nie widzę -B. 10;11 Jeżeli chodzi o tego gracza po prawej stronie to powiem tylko tyle, że ten strzał to był zwykłym przypadkiem, ponieważ wcześniej dostrzegł on tego przeciwnika. Można powiedzieć, że był to taki odruch -B. Jest jedna podejrzana, ale to zdecydowanie za mało na bana. @Malutka_22 Następnym razem postaraj się nakręcić dłuższe demko. UB Edytowane 14 Lipca 2017 przez :.Aureox:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 14 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi