Gość Guest Napisano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Mam pytanie jakie są nazwy piosenek z 400 lvl ct bo jedna z piosenek bardzo mi sie podoba i chcialbym na youtube jej sobie calej posłuchać proszę o otpowieć B) B) POZDRAWIAM DYZMU$ B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKielon Napisano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Zanuciłbyś? Może po tym dojdziemy Masz program do rozpoznawania muzyki? Może to pomoże. Można poszukać w plikach cs tak samo Masz tu paczkę z roundsound'ami serwera. Zdaje mi się, że to wszystkie http://www35.zippyshare.com/v/pwAdLtX4/file.html Teraz ogarnij tylko program do rozpoznawania muzyki, większość darmowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 ale to nie te mi chdzi te aktualne i tytuly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 jeden za drugim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKielon Napisano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Pierwszy raz wszedłem na serwer dziś i się sciągnęły, to wszystko chyba co może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flyleaf Napisano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 Mentos on nie chce zadnych zmian, on po prostu chce przesluchac jedna z piosenek RS w calosci, lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 1. Five Hours- Deorro 2. Turn Down For What - Dj Snake & Lil Jon 3. Karate -R3hab & KSHMR 4. Secrets- Tiesto & KSHMR Feat. Vassy 5. Ah Yeah So What - Will Sparks Feat. Wiley & Elen Levon 6.(CLUB MIX) DJ BL3ND około 10 minuty. 7. Heads Will Roll (A-Trak Remix) 8. Tonic & Knife Party vs BL3ND - Bitch Please vs Internet Friends (DJ WELD Mash Up) 9. TAITO - Bounce! (Original Mix) 10. Do It Yourself (Froidz Edit) 11.Cometa - Asteroid 12. How Bad Do You Want It (Oh Yeah) 13.Dj Fresh-Lounder 14. Crave You (Adventure Club Remix) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi