Gormit lowca kotow Napisano 10 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 Nick: Gormit lowca kotow Wiek:18 Doświadczenie (w byciu adminem): dwa razy admin na cod 200 Znajomość AMXX (W skali 1-10):5 Staż w CS-sie:4 lata Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Bo jestem stałym graczem tego coda , gram często i jestem aktywny Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1h-6h Kontakt: steam ts Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/Gormit lowca kotow/80.72.40.110:27008/ Master, SQNFUN i Born dodali reakcje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 10 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 na taak spoko ziomus czesto na ts gt boga Gormit lowca kotow dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 10 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 Na tak GT Steam Amx Stary admin Gormit lowca kotow dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 10 Lipca 2017 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 Jasne, że tak! +aktywny +kulturalny +zgłasza u@ +były admin Powodzenia Gormit lowca kotow dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
` Bubu . Napisano 10 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 Na Tak. +Wiek. +Gt. +Amx. +Aktywny . +Były admin. +Steam. +Kontakt. Gormit lowca kotow dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`KinG` Napisano 11 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 na Tak. +GT +Były adm. + spoko sie z nim grało jak i adminowało Gormit lowca kotow dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 11 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 Oczywiście, że jestem na Tak +Aktywność +Zna się na rzeczy +Kultura +Były admin +Steam Gormit lowca kotow dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustaw Napisano 11 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 Wiadome że na TAK +aktywnosc +steam +doswiadczenie +zgłasza na u@ Zgłos się do mnie na PW z SIDem Powodzenia Gormit lowca kotow dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustaw Napisano 11 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Gormit lowca kotow dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi